Αντιμετώπιση ψείρας - κόνιδας - Lice busters

Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΜΑΣ ΒΗΜΑ - ΒΗΜΑ

g3 300x300 - Μέθοδος Lice bustersΗ έμπειρη ομάδα μας, μετά από εκτενή μελέτη και έρευνα, ανέπτυξε τη μοναδική μέθοδο «τρίχα τρίχα». Χρησιμοποιώντας μόνο αιθέρια έλαια και ειδικές μαλακτικές κρέμες με ουδέτερο pH, οι οποίες έχουν την ιδιότητα να προκαλούν ασφυξία στα παράσιτα, αφαιρούμε, με την τεχνική μας, το 100% των φθειρών (ψείρες) και των αυγών τους (κόνιδες).

Στο εμπόριο υπάρχουν διάφορα τοπικά αντιφθειρικά όπως οι πυρεθρίνες και πυρεθροειδή, το μαλαθείον, το lindane και το benzyl alcohol, τα οποία προορίζονται για παιδιά άνω των δύο ετών. Εφαρμόζονται τοπικά στο κεφάλι του παιδιού και χρειάζεται επανάληψη μετά από 7 ημέρες. Δυστυχώς, έχει παρατηρηθεί ότι οι ψείρες έχουν αναπτύξει αντοχή στις χημικές ουσίες και τις περισσότερες φορές το παιδί επιβαρύνεται με φάρμακα χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

 

Τα LICE BUSTERS ήρθαν για να λύσουν το πρόβλημα και να σας απαλλάξουν από τα απεχθή παράσιτα χωρίς τη χρήση χημικών, εντομοαπωθητικών και άλλων βλαβερών ουσιών. Οι θεραπείες μας εφαρμόζονται με ιδιαίτερη ευαισθησία τόσο στο παιδί όσο και στους γονείς, όταν αυτό απαιτείται. Η διαδικασία που ακολουθούμε είναι διαδικασία απομάκρυνσης και όχι εξόντωσης των παρασίτων. Εξού και είμαστε το μοναδικό κέντρο που αναλαμβάνει παιδιά από τη γέννησή τους.

 

Ο καθαρισμός διαρκεί περίπου 2 ώρες ανάλογα με τον βαθμό φθειρίασης και το μήκος των μαλλιών του κάθε παιδιού. Ο έλεγχος σε όλη την οικογένεια είναι υποχρεωτικός πριν από την εφαρμογή της θεραπείας. Η απομάκρυνση των παρασίτων και των αυγών τους γίνεται σε μία μόνο επίσκεψη. Παράλληλα, δίδονται και οδηγίες στα παιδιά και στους γονείς, μετά από κάθε θεραπεία, για να γνωρίζουν πως θα διατηρήσουν το τριχωτό της κεφαλής τους για πάντα ελεύθερο από παράσιτα και κνησμό.

ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ: ΕΛΕΓΧΟΣ – ΔΙΑΓΝΩΣΗ

g1 300x300 - Μέθοδος Lice bustersΓια να γίνει η σωστή διάγνωση για το αν όντως υπάρχει φθειρίαση και για να διαπιστωθεί ο βαθμός αυτής, οι ειδικοί μας προχωρούν στον προσεκτικό έλεγχο του τριχωτού της κεφαλής με τη χρήση ειδικών ψυχρών φώτων και επαγγελματικού επιτραπέζιου φυσητήρα ελεγχόμενης ροής αέρα τα οποία τους βοηθούν να διακρίνουν όλα τα κρυμμένα παράσιτα (ψείρες) και τα αυγά τους (κόνιδες). Ο έλεγχος διαρκεί περίπου 10’.

 

Tip: Καθώς η εξάπλωση των ψειρών στα μέλη της οικογένειας είναι ταχύτατη, εφόσον διαγνωστεί η φθειρίαση του τριχωτού της κεφαλής ενός εκ των μελών, κρίνεται σκόπιμο να ελεγχθούν και όλα τα υπόλοιπα μέλη.

ΣΤΑΔΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ: ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΨΕΙΡΩΝ – ΚΟΝΙΔΩΝ

g2 300x300 - Μέθοδος Lice bustersΕπόμενο βήμα στη θεραπεία είναι η προσεχτική αφαίρεση όλων των παρασίτων (ψείρες) και των αυγών τους (κόνιδες) από το κεφάλι του πάσχοντα. Η αφαίρεση γίνεται με την μοναδική μέθοδο που έχουμε αναπτύξει, τη μέθοδο «τρίχα-τρίχα», κατά την οποία, με τη βοήθεια ειδικής μαλακτικής κρέμας και ειδικής χτένας, απομακρύνονται αποτελεσματικά και ανώδυνα το 100% των ανεπιθύμητων παρασίτων και των αυγών τους και ανακουφίζεται το τριχωτό της κεφαλής.

 

 

ΣΤΑΔΙΟ ΤΡΙΤΟ: ΛΟΥΣΙΜΟ

Λούζουμε τα μαλλιά με sulphate and parabens free σαμπουάν.

ΣΤΑΔΙΟ ΤΕΤΑΡΤΟ: ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ

Μετά το λούσιμο ξαναγίνεται εξονυχιστικό χτένισμα με το ειδικό χτενάκι για την επιβεβαίωση του πλήρη καθαρισμού το

g5 300x300 - Μέθοδος Lice busters

κεφαλιού από το 100% των παρασίτων και των αυγών τους.

Σε αυτό το σημείο δίνονται οι απαραίτητες οδηγίες και συμβουλές στους γονείς για τον σωστό τρόπο πρόληψης και διατήρησης του κεφαλιού ελεύθερο από παράσιτα.

Στη συνέχεια προχωράμε στο στέγνωμα των μαλλιών με τον επαγγελματικό επιτραπέζιο φυσητήρα ελεγχόμενης ροής αέρα, ο οποίος μας βοηθάει, σε συνδυασμό με τα ειδικά ψυχρά φώτα μας, να ελέγξουμε ξανά το τριχωτό της κεφαλής και να βεβαιωθούμε για το σωστό αποτέλεσμα της θεραπείας.

ΣΤΑΔΙΟ ΠΕΜΠΤΟ: ΠΡΕΣΣΑ ΑΤΜΟΥ

g11 300x300 - Μέθοδος Lice bustersΌταν στεγνώσουν τελείως τα μαλλιά τα περνάμε τούφα τούφα με την ειδική πρέσα ατμού στους 210 Κελσίου η οποία μας βοηθά στο ίσιωμα των μαλλιών ώστε να προχωρήσουμε και στον τελικό έλεγχο προκειμένου να βεβαιωθούμε ότι το παιδί είναι έτοιμο να απολαύσει και πάλι την αίσθηση υγιών, δυνατών κι απαλλαγμένων από παράσιτα μαλλιών, και να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή του!

Η θεραπεία ολοκληρώνεται με τη χρήση ειδικών αιθέριων ελαίων.

Tip: Ο μεγεθυντικός μας φακός ο οποίος μας βοηθά να επιβεβαιώσουμε την ύπαρξη παρασίτων καθώς και να ελέγξουμε την υπόλοιπη οικογένεια.