Κέντρο αντιμετώπισης ψείρας στα Ιωάννινα

g7 300x300 - Κέντρο αντιμετώπισης ψείρας στην ΑθήναΈχοντας εμπειρία 20 ετών στην κομμωτική (queenshairstyle.gr), τα τελευταία χρονιά ανοίξαμε ένα πρότυπο παιδικό κομμωτήριο στον Άλιμο. Μιλώντας με τους γονείς και ακούγοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τις ψείρες, πήραμε τη σοβαρή απόφαση να αναλάβουμε εμείς το πρόβλημα. Ύστερα από εκτενή μελέτη και πολλά ταξίδια στο εξωτερικό γεννήθηκε το Lice Busters στις αρχές του 2016. Στόχος μας να διαδώσουμε τη γνώση του τι εστί φθειρίαση κεφαλής και να αναλάβουμε το δύσκολο έργο της αντιμετώπισής της ελαφρύνοντας κατ’ αυτό τον τρόπο τους γονείς από ένα χρόνιο και πολύ ενοχλητικό πρόβλημα το οποίο πλέον παίρνει διαστάσεις επιδημίας.

Η φθειρίαση (ψείρες) της κεφαλής ταλαιπωρεί πραγματικά πολλά παιδιά και ταυτόχρονα γονείς. Ιδιαίτερα στα νηπιαγωγεία και στα δημοτικά σχολεία μπορεί να πάρει μορφή επιδημίας με αποτέλεσμα να επηρεάζεται ψυχολογικά και κοινωνικά όλη η οικογένεια. Και δεν περιορίζεται μόνο στα παιδικά κεφάλια μολύνοντας πολλές φορές και τα κεφάλια των γονέων. Γι’αυτό κι εμείς απευθυνόμαστε σε όλες τις ηλικίες, από μωρά μέχρι ενήλικες.

Το άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό του Lice Busters και η εμπειρία μας στα παιδιά (www.queenshairstyle.gr) ήρθε να σας απαλλάξει μια και έξω, χωρίς προωθητικά χημικά φάρμακα και εντομοκτόντα, μόνο με αιθέρια έλαια και ειδικές εφαρμογές με ευαισθησία στο παιδί και στους γονείς. Η διαδικασία διαρκεί περίπου 2 ώρες ανάλογα με την κάθε περίπτωση και το μήκος των μαλλιών του κάθε παιδιού. Εξαλείφουμε όλες τις ψείρες και κόνιδες σε μία μόνο επίσκεψη.

Ο χώρος μας είναι ειδικά διαμορφωμένος για παιδιά, με αναπαυτικά καθίσματα και πληροί με αυστηρότητα όλους τους κανόνες υγιεινής.